Om Therese
Bakgrunden till vem jag var och vem jag är idag.

Den största delen av mitt liv spenderade jag på att försöka vara andra tillags. Jag ville vara perfekt i allting jag gjorde, så att vara duktig och leverera till 110% var min vardag. Jag stängde av mina känslor samtidigt som jag försökte passa in i en mall där jag alltid skulle vara glad. Efter vad som kändes som femtioelva utmattningar senare, insåg jag att så som jag lever mitt liv fungerar inte, det måste finnas något annat. Jag överlevde ju bara?

Vändningen

2018 bestämde jag mig för att göra allt jag så länge velat men inte vågat. Det blev början på flera år av självutforskande, att möta mig själv. Jag lärde mig att använda min kropp som vägvisare, istället för min hjärna. Efter flera tusen timmar och kronor på coacher, lärare, retreat, personlig utveckling och kroppsligt uppvaknande lärde jag mig följande:

  • Min kropp sitter på alla svaren och pratar med mig varje dag.
  • I min njutning finns otroligt mycket styrka och närvaro.
  • Min feminina och maskulina energi är nyckeln till min inre balans. 
  • Det jag försökte gömma inom mig kan jag aldrig springa ifrån, det handlar om att möta det med kärleksfulla ögon.
  • Jag varken behöver eller skall klara allting själv, jag är ett flockdjur som behöver ta hjälp av andra. 
  • Jag har en otrolig WILDWOMAN inom mig som älskar att släppas lös!

Min vardag

Idag navigerar jag genom att landa i min kropp och lyssna till svaren. Jag tar beslut utifrån vad som känns rätt för mig, inte vad jag ”borde” göra.

Jag tillåter mig att njuta av det jag längtar efter och tillåter mig själv att vara sårbar - resultatet är mer kärlek och frihet i vardagen. När mina rädslor kommer och knackar på så tar jag dem i handen och ger dem kärlek, sedan går vi tillsammans hand i hand och gör det som jag verkligen vill, även fast jag har rädslor.

Det bästa av allt: Jag LEVER mitt liv, utifrån mitt autentiska jag!

Är du redo att starta din resa mot ditt autentiska jag?

Det kan vara läskigt att ta första steget till en stor förändring. Boka in ditt utforskningssamtal med mig så kommer vi tillsammans fram till vad du behöver göra för att ta dina första steg mot ett bättre, mer harmoniskt liv.

Läs mer om hur