Empowerment coaching
"Alla borde ha Therese i sitt liv"

Empowerment coaching är för dig som är redo att börja leva utifrån ditt hjärta och din sanning, där du sätter dig själv först för att du vet hur viktigt det är att fylla på din egen kopp innan du fyller någon annans.

Coachingen går ut på att skala av de lager som du tagit på dig genom livet för att komma tillbaka till din kärna, ditt autentiska jag. Där du lever ett liv fyllt av självkärlek, njutning, i kontakt med din kropp men framför allt lever som den du ÄR istället för den du tror att du måste vara.

Ett inledande utforskarsamtal

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt utforskarsamtal för att jag skall lära känna dig bättre. Under detta samtalet ställer jag frågor för att få en bild av din livssituation. Under samtalets gång får du en känsla av hur det skulle vara att bli coachad av mig och jag får reda på om jag är rätt coach för dig.

Ett utforskarsamtal binder dig aldrig till vidare coaching hos mig.

Om allt känns rätt går vi igenom vilket paket som skulle passa dig bäst. Vi bestämmer också när vi skall påbörja vår coaching period, hur du vill lägga upp betalningen (full betalning/delbetalning mot faktura). Du får också ett digitalt kontrakt med avbokningsvillkor etc som du signerar.

Boka ditt utforskarsamtal

Hur fungerar coachingen?

- Första sessionen går ut på att få en överblick över vart du vill ta dig i livet, där vi sätter upp tydliga mål som vi sedan har som vägvisare under våra sessioner.

- Varje session är 1 timmes samtal på zoom eller fysiskt i Göteborg. Mellan varje session får du övningar samt fyller i ett utvecklingsformulär där du får utrymme att reflektera och känna in.

- Innehållet i varje session kan se olika ut beroende på vad som kommer upp för dig. Den gemensamma nämnaren är det coachande samtalet. Ibland kan det behövas en meditation, shaking eller något annat verktyg för att komma djupare inom dig själv.

- Under vårt sista samtal går vi igenom en plan för vad som behövs för att du skall fortsätta leva på det nya sättet som du har lärt dig. För att bibehålla förändringen som har skett!

Omdömen från klienter

Mina samtal med Therese har påverkat mig väldigt positivt då jag har fått rätt verktyg för att hantera mina känslor och gamla trauman, som jag aldrig vågat hantera innan. Att gå hit var det bästa beslutet jag har tagit. Äntligen ser jag mina känslor klart, och är nu medveten om vad jag behöver för att må bra i mig själv. 

Alla borde ha Therese i sitt liv!

-Daniella

Genom Therese Coaching har jag fått upp ögonen för perspektiv som jag tidigare inte ens har tänkt på. Det har hjälpt mig att få nya insikter som i sin tur låtit mig växa som människa. Med sitt lugn och stimulerande frågor har Therese hjälpt mig att tänka i nya banor. Jag kan å det varmaste rekommendera Therese för dig som vill växa, hon är definitivt en ledsagare på min resa.

-Patrik 

VÄLJ DET PAKET SOM PASSAR DIG

Paket 1

I paketet ingår 1,5 månader coaching online via Zoom alt. centralt i Göteborg med 5 sessioner (1 tim vardera) fördelat över 3 sessioner första månaden och 2 andra månaden.

Pris: 3 999:-

Vill du ha ännu mer support och tillgång till röstmeddelanden mellan sessionerna? Uppgradera ditt paket till Paket 1.2.

Pris: 5 999:-

Boka

Paket 2

I paketet ingår 3 månader coaching online via Zoom alt. centralt i Göteborg med 9 sessioner (1 tim vardera) fördelat över 3 sessioner i månaden.

Pris: 6 999:-

Vill du ha ännu mer support och tillgång till röstmeddelanden mellan sessionerna? Uppgradera ditt paket till Paket 2.2.

Pris: 8 999:-

Boka

Enskild session

Detta är för dig som tidigare har varit klient eller har ett pågående paket och behöver en enskild/extra session. Sessionen sker online via Zoom.

Pris: 799:-

Kontakta mig

Är du intresserad av att delta i någon av mina klasser?

Vid olika tillfällen har jag klasser och workshops. När du möter dig själv i mötet med andra sker något nytt - det skapas en fantastisk igenkänning och gemenskap, där du lär känna likasinnade människor samtidigt som du lär känna dig själv mer. Det är precis det som sker på mina klasser och workshops.

Läs mer och boka