Klasser & workshops
Kom närmare dig själv i mötet med andra människor

Vid olika tillfällen har jag klasser och workshops, både här i Göteborg och på Zoom.

Det är ett tillfälle där du får komma i kontakt med dig själv och landa i ditt inre. En oas för ditt välmående utan förväntningar!

Möt likasinnade

Oavsett temat för de olika klasserna och workshopsen är syftet alltid detsamma: att komma i kontakt med dig själv och ditt autentiska jag.

När du möter dig själv i mötet med andra sker något nytt - du kan uppleva och se sidor hos dig själv som du annars inte hade sett, genom att möta andra människor som visar sin sårbarhet och befinner sig i en liknande situation.

Håll utkik här nedan och på min Instagram för att se nästkommande klass/workshop. 

Till mitt instagramkonto

Så går det till

Genom coaching skapas en medvetenhet för dig själv och dina beteenden som ofta kan vara svåra att se själv. Ibland ser du dem men vet inte hur du skall bryta eller hantera vissa beteenden för att kunna leva på ett annat sätt. Många gånger krävs det att du tar hjälp av någon annan för att faktiskt hjälpa dig själv. Det är inte meningen att du skall klara allt själv, vi människor är flockdjur.

Coachingen innehåller både coachande samtal och övningar som du får med dig mellan våra sessioner för att kunna skapa en hållbar förändring i ditt liv.
 
Samtliga coaching-sessioner sker via Zoom. Du behöver därför inte lägga tid och energi på att ta dig någonstans, utan skapar en mysig och avslappnad stund framför din dator eller telefon.

Omdömen från klienter

Tack än en gång, det var verkligen så behövligt just nu. Det var en behagligt och väldigt energispridande workshop.
Det kändes så härligt, du bara sprudlar av energi och klokskap.

- Frida

Det var magiskt att delta i kvinnocirkeln. Den var så väl genomtänkt, fint hållen och flöt på i ett så fint flow. Jag kom djupare in i mig själv än vad jag någonsin gjort och är jättetacksam för den stunden.

-Linn

Klasser och workshops

Just nu finns det inga planerade klasser eller workshops.

Anmäl ditt intresse

Vill du få information om när jag släpper en ny klass eller workshop? Lämna ditt namn och e-post så kommer jag att höra av mig till dig när det är dags.

Tack för din anmälan! Jag kommer höra av mig till dig när en ny klass eller workshop är på gång.
Något gick fel. Kontrollera fälten och försök igen.

Har du sett min tjänst - Empowerment coaching?

Empowermet coaching går ut på att skala av de lager som du tagit på dig genom livet för att komma tillbaka till din kärna, ditt autentiska jag. Vi börjar alltid med ett utforskarsamtal.

Läs mer och boka